gefeliciteerd

De wereld is jarig. Al voor de viermiljardzoveelhonderdmiljoenste keer maar we zijn pas laat gaan tellen. Er is veel gebeurd. Hield ik me een wenteling terug bezig met vogeltjes en eekhoorns, nu draait alles om schaapjes en Sweep. Sint Jan was het breekpunt, vlak na de specht. Hier is het goed maar bijna voorbij. Dus wat komt hierna? Waar zal ik een omwenteling na nu zijn? Leidt mijn pad omhoog of toch omlaag?

daarhebjedatlichtweer


5 Comments to “gefeliciteerd”  

 1. 1 AM

  Ha Marc, je bent het nieuwe jaar in ieder geval begonnen met een bijzondere en mooie foto. Ik wens je een mooi en licht jaar toe.

 2. 2 Nienke

  Hi Marc, ik wens je een goed jaar toe. Hoop dat je je weg vindt in 2011. Of die weg nu links, rechts, omhoog of omlaag gaat, jij bent diegene die de stappen moet zetten. Een warme omhelzing en laten we eens afspreken in 2011!!!! Nienke

 3. 3 Ml

  GNJ
  ook voor Sweep Spy en MarieClaire

  en van harte ook ja en nog vele jaren enzo

 4. 4 Loes

  Nienke, wat heb je dat toch weer mooi op scherm gezet! Helemaal mee eens! Maar loop maar het dal uit, die berg omhoog!

 5. 5 MR

  Dat heeft Nienke inderdaad. En de fietspaden zijn aan het smelten.

Leave a Reply