ogen

Soms moet je een paar ogen lenen om zaken weer op waarde te kunnen schatten. In deze hoedanigheid heeft de familie Hopstaken uitstekend werk verricht. Want ja, het is toch wel heel speciaal om zo met de hond te werken en de basis is inderdaad een heel bijzondere plaats. En wat zijn schapen toch leuk!

nienkeenco


3 Comments to “ogen”  

 1. 1 Nienke

  Leuk om de foto’s van afgelopen weken op dit blog nu ook eens ‘in het echt’ te zien. We zijn nog aan het nagenieten. En Puck -die altijd een beetje bang is voor honden- had geen enkel probleem met Sweep. Wat een prachtbeest is dat toch. Hopelijk mogen we vaker komen ;-)

 2. 2 MR

  :-) Vind je dit ook niet een bijzonder interessante foto?
  Met Sweep op de as, de lammeren mooi uitgelicht, vormen het wiel en dan staan jullie op vijf voor een, met de meisjes links en de jongens rechts.
  En heel mooi licht.

 3. 3 Nienke

  Ja, nu ik de foto zo bekijk lijkt het wel alsof je ons ‘geregisseerd’ hebt. Wij (de dames) staan stil en Marcoen en Pim lopen beide in dezelfde richting en Sweep kijkt ook even naar de camera ;-)

Leave a Reply