BBC

Vier jaar terug waren het de vogeltjes en de eekhoorns die mij weer in beweging kregen. Ik ging ze fotograferen in de tuin. En net als bij alles waar je echt je aandacht op richt, er ging een wereld voor me open. Leuk nu dat BBC Winterwatch mij vroeg of ze foto’s mochten gebruiken. Komende week op tv!

luchtballet


6 Comments to “BBC”  

 1. 1 RB

  Leuk Marc gefeliciteerd

 2. 2 Ml

  En eervol, toch?
  Klinkt spannend: ‘the dark side’ van het roodborstje…?!

 3. 3 AM

  Wow, zeker leuk en eervol. Maar het zijn dan ook prachtige foto’s

 4. 4 Nienke

  Top! Misschien toch ook je foto’s eens insturen naar een fotowedstrijd ;-) Wie weet win je nog iets leuks er mee.

 5. 5 Rob H

  Geweldig nieuws, Marc :)

 6. 6 MR

  Heeft iemand nog gekeken? Ik in ieder geval niet. Maar ik ben toch benieuwd of en wat er te zien is geweest. Iemand?

Leave a Reply