MarcusRudolph.nl/blog

Waar de zinnen met ‘ik’ mogen beginnen…

Entries Comments


selectie

23 July, 2014 (20:00) | treek, schapen

Een greppel is soms al voldoende om het verschil te zien tussen goede en minder goede dieren. De goede dieren springen eroverheen als een springpaard, gracieus en vol zelfvertrouwen. De minder goede dieren zijn zij die overblijven als iedereen al gesprongen heeft. Maar als je ziek bent is het ook slecht springen.

zwakkebroeders

« 33453

 excursie »

Comments

Trackback from office tourisme jordanie
Time: 23/08/2015, 13:43

office tourisme jordanie…

We always read, and see pictures of beautiful women, but what about the male babes. Okay I was watching Dancing With The Stars, and I said hubba hubba hubba that is one PRETTYman. Yes, he is handsome, but he is pretty. Do you know a pretty man from a h…

Trackback from prada shoes for women
Time: 24/08/2015, 23:31

prada shoes for women…

1 bay leaf…

Write a comment