MarcusRudolph.nl/blog

Waar de zinnen met ‘ik’ mogen beginnen…

Entries Comments


excursie

30 July, 2014 (12:32) | schapen, + dierlijk

De kudde heeft zich volgens mij wel vermaakt. Ze waren eregast op een feestje op de Helenaheuvel en daarna mochten ze uitrusten op een camping, En ze houden van kamperen. Net als ik. Ze moesten er wel een stukje voor lopen. Eerst langs de bekende weg; de poel, defensie, de hei. het ecoduct, de paarden.

species

« selectie

 maaiveld »

Comments

Trackback from new prada shoes
Time: 22/08/2015, 15:50

new prada shoes…

Though Self, Streep et al look undeniably gorgeous with their metallic locks, there are others for whom going grey is not such a positive experience….

Trackback from prada sunglasses online
Time: 24/08/2015, 05:41

prada sunglasses online…

CORRECTS DATE TO FEB. 25, 2015 A model wears a creation for Gucci women Fall Winter 2015 201 says her mission is to bring the young established designers and the even younger promising designers into the Italian system, and secure their loyalty. The …

Write a comment