MarcusRudolph.nl/blog

Waar de zinnen met ‘ik’ mogen beginnen…

Entries Comments


oogstfeest

10 August, 2014 (22:36) | treek, schapen, + menselijk

Anders dan op de Vrije School maar toch daarmee te vergelijken was de tijdsprong die we zaterdag maakten. Oogstfeest op de Treek. Onschuldiger vermaak is niet te vinden. Maar het was gezellig. Voor kinderen was de kudde een stuk interessanter dan de antieke landbouwwerktuigen. Meer foto’s.

gevangen2

« daphne

 blij »

Comments

Trackback from prada for men
Time: 22/08/2015, 14:04

prada for men…

Jiro Numata, the new Head Sushi Chef at Wasabi, Noosa’s only two hatted restaurant, arrives in Noosa directly from Tokyo’s Ginza, considered to be one of the world’s most luxurious shopping districts and famed for its high end sushi bars….

Trackback from prada tops
Time: 24/08/2015, 04:02

prada tops…

Je fais a tout en coutant des podcasts, explique cette mre de famille. Aprs avoir ralis un premier couvre lit, elle en ralise un autre pour sa fille de 5 ans. J’ai envie, comme ma mre l’a fait pour moi, de lui transmettre des choses que j’ai faites …

Write a comment