lekker

Ik had nooit zoveel lol van mijn pot pindakaas gehad als ik ze zelf had opgegeten. En dit is natuurlijk Borstel, mijn gehandicapte vriendje. Tot nog toe de enige onder de eekhoorns die roekeloos genoeg is om zijn hele kop in de pot te steken.

stew.jpg


3 Comments to “lekker”  

 1. 1 Monique

  Waarschijnlijk verschijnt er binnenkort een bericht in het plaatselijke krantje over het mysterie van vogels en eekhoorns die in de Biltese bossen rondwaren met rare bruine klodders bovenop hun hoofd…

 2. 2 (Toon Tellegen)

  De mier bekeek het langdurig. Af en toe knikte hij even veelbetekenend.
  ‘Het is een gevaarlijk potje, eekhoorn,’zei hij, ‘een heel gevaarlijk potje. Dat kun je wel zien. We moeten het óf nu opeten óf zo goed opbergen dat we het vergeten. Anders delven we het onderspit.’
  ‘Het onderspit?’ vroeg de eekhoorn.
  ‘Ja,’ zei de mier. ‘Zo heet dat. Het onderspit. En dat is niet leuk!’ Hij keek heel ernstig en bezorgd.
  Het potje zo goed opbergen dat ze het zouden vergeten - dat was onmogelijk, meenden zij. En dus maakten ze het open en aten het vliegensvlug op.
  Pas daarna voelden zij zich weer veilig en gerust.

 3. 3 admin

  ;-) vies.jpg

Leave a Reply