orakels

Ik heb al veel meer energie verspild met het zorgen maken over naderende poolwinden en arctische toestanden, dan dat ik er daadwerkelijk last van heb ondervonden. Het is tot nu toe erg meegevallen. Of spreek ik voor mijn beurt en gaat het nu pas echt beginnen? Wat zegt het KNMI en wat Meteoconsult?

zoetbos


5 Comments to “orakels”  

 1. 1 Brrr

  Boeren schijnen te zeggen ‘na negen dagen sneeuw, negen weken vorst’. En boeren schijnen het wat het weer betreft ook vaak bij het rechte eind te hebben.

  … dus zet je schrap…

 2. 2 Nienke

  Nienke zegt: mooi plaatje!

 3. 3 Annemarie

  weeronline zegt in ieder geval dat je je geen zorgen hoeft te maken, hier de link
  http://www.weeronline.nl/Europa/Nederland/Bilthoven/4058457

 4. 4 MR

  Ik denk dat geen van de grafieken recht doet aan de grote onvoorspelbaarheid van het weerfenomeen waar we nu mee te maken hebben. Ik lees in het weerbericht van het knmi van 22.00 uur dat het -5 wordt vannacht. Terwijl het in Bolsward nu -9 is en zelfs in N-Holland was het net even -8. Dus was hun weerbericht al achterhaald nog voor ze het gepubliceerd hadden. Dat is ook wel knap.

 5. 5 MR

  Marc zegt: bedankt

Leave a Reply