ophees

Het ecoduct over het drukke spoor dat Amersfoort en Utrecht verbindt en waar jaren aan is gewerkt, is vandaag in gebruik genomen. Door mij en de kudde die ik bij me had. Tien kilometer afgesneden! Dat het echt best wel bijzonder was, meldt ook de site van prorail, die wij trouwens alle dank verschuldigd zijn.

aarzeling


5 Comments to “ophees”  

 1. 1 Ml

  Ben jij dat op die foto’s van het prorail-blog?!

 2. 2 MR

  Yep! En dat lam in mijn nek was functioneel hoor. Daar liep ik al langer mee te zeulen.

 3. 3 Ml

  :) Dat was juist wat ik me afvroeg

 4. 4 Nienke

  Leuk dat je zelf op de foto staat, maar ze hadden beter door jou gemaakte foto’s kunnen gebruiken. Die zijn een stuk beter van kwaliteit ;-)
  Binnenkort even afspreken? Komende week nog druk in verband met avondvierdaagse, maar daarna weer tijd!!!

 5. 5 MR

  Dat lijkt me leuk Nienke.

Leave a Reply