bilthoven

Bilthoven vormt samen met Maartensdijk, de Bilt, Groenekan en mijn geliefde Westbroek, de gemeente de Bilt. In Bilthoven wonen allemaal nette, aardige mensen die ervan houden om in de uitgestrekte bossen te wandelen. Bilthoven kent ook een grote populatie eekhoorns en vogeltjes.

bilthoven stadhuis.jpg


One Comment to “bilthoven”  

 1. 1 Janna

  hoi Marc,
  Het plaatje is even keurig als de plaats is!
  Ik verbleef er eens een maand en Bilthoven staat zeker ook op mijn favorieten lijst om te wonen (..)
  Ja ik vond het gelukkig weer goed in Breukelen. Hoewel tijdelijk maar toch even op de plaats rust nu. Nog aan het aankomen, de afgelopen 6 weken waren inspannend en uiteindelijk sloeg de vermoeiend toe.
  Het bevalt me wel in regio Utrecht; kijk uit naar een vaste woonplek zodat ik echt aan dingen toe ga komen.
  Groet!

Leave a Reply