zelfbeeld

Arme heggemus, hij kan de spiegel niet aan. Alle vogeltjes zijn langs geweest maar alleen hij heeft er een obsessie aan overgehouden. Het gaat altijd hetzelfde; hij eet uit het bakje, zijn spiegelbeeld negerend, onbewust toont hij irritatie, deze herkent hij bij spiegelmus als vijandschap. Een telkens explicieter dreigen volgt. Dit mondt altijd uit in een vechtpartij die zo een kwartier kan duren. Ze zijn aan elkaar gewaagd.

M3k


3 Comments to “zelfbeeld”  

 1. 1 MR

  De originele foto staat hier met maar liefst drie van de vier M’s die ik roodborst op het dak heb gestuurd.

 2. 2 Anonymous

  Hoe dramatisch
  Arme heggemus

  (verrassende derde M maar hoezo op het dak gestuurd??)

 3. 3 MR

  De spiegel staat in het territorium van roodborst. Bedoeld als kadootje, maar bleek een soort paard van Troje.

Leave a Reply