boswachter

Ik kom er niet meer, sinds ik betrapt ben door de boswachter. Niet eens betrapt op het buiten de paden treden maar simpelweg op het ontberen van een kaart. Die kaart kan ik in de Bilt kopen. Tot nu toe deed ik dit niet uit protest, maar nu heb ik mijn kans te protesteren laten passeren, ik was te verbouwereerd.

objectc

 


4 Comments to “boswachter”  

 1. 1 RB

  Wat ligt er nu in het water een afscheiding of een oude springveer van een bed

 2. 2 MR

  Ja, dat is de grote vraag. Het lijkt iets van een kooiconstructie. Maar vis zit er niet.

 3. 3 Loes

  Is het niet een eendenkooi?

 4. 4 MR

  Het zou eventueel een kooi voor eenden kunnen zijn. Een eendenkooi is iets totaal anders. Dat is een enorme contructie bestaande uit plassen, sloten tientallen meters lange, overkoepelde, armen waarin heel veel eenden tegelijk in de val worden gelokt.

Leave a Reply